Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Jak vybrat náramek?

Rádi byste vlastnili originální a krásný šperk na ruku? Chcete někomu nebo sobě udělat radost? Žízníte po úchvatném náramku, který Vám dokonale padne a podtrhne Váš osobitý styl?

Zde je pár typů, jak takový luxusní šperk vybrat.

 

Design náramku:

Nepochybně Vás jako první zaujme vzhled ručně vyráběného náramku. Nejdříve si musíte uvědomit pro koho výrobek chcete a co mu tím dáváte najevo. Dejte na lásku na "první pohled" je to vždy sázka na jistotu. Všímejte si zejména detailů a zpracování prvků, jejich kvalita je rozhodující. Každý jsme jiný a proto má každý jiný styl, avšak obdarovávaného dobře znáte - dejte na svůj první dojem ač se jedná o dámský náramek nebo o pánský náramek, jistě nešlápnete vedle.

 

Styl náramku:

Máme na výběr celo korálkové náramky, které se navlékají na jakostní elastické lanko, nebo provázkové náramky, které jsou hitem letošního léta, ale máme i novinku strečové náramky, která už mají i svůj potisk.

 

Význam náramku:

Pokud vybíráte náramek z korálků, který bude z léčivých kamenů a nebo bude jimi doplněn, může Vám to pomoci a usnadnit výběr. Mnoho drahých kamenů má jak léčivou sílu, tak i přenáší pozitivní energii svému nositeli. Každé znamení má přiřazen svůj vlastní nerost. Tyto minerály na nás působí a předávají nám energii. Pokud chcete podpořit svojí vnitřní rovnováhu, vyberte si originální šperk, který je vytvořen právě z "Vašich" kamenů.

 

Cena náramku:

Bohužel nejčastěji se kupuje podle výše cenovky. V dnešní době je tolik možností a máte tak široký výběr, kde si můžete pořídit svůj šperk. Zde nastává tzv "lámání chleba" - jak se již mnohokrát osvědčilo, drahé nemusí být dobré a levné nemusí být špatné. Určitě dbejte na precizní výběr materiálů + provedení detailů a nezohledňujte jen cenu. Náramky od Be Rare si zakládají na kvalitě a všechny prochází důkladným testováním, než balíček vyexpedujeme.