Při objednávce nad 630Kč doprava ZDARMA, při platbě na ÚČET nad 400Kč DÁREK zdarma :)

Dárek pro muže nejen k Vánocům

Rada na úplný začátek : i když se to nemusí zdát na první pohled, muži přesně ví, co chtějí

 

 Je potřeba si uvědomit, že chlap :

1. Je náročnější než žena 

2. Má rád kvalitu

3. Si potrpí na luxusu

4. Ve skutečnosti nemiluje překvapení

5. Promyšlená drobnost mu udělá větší radost, než nic neříkající plná krabice

6. Nemusí dostat hromadu vánočních dárků, aby byl spokojený.

 

Z těchto a spousty dalších "velkých drobností" plyne - vyhraďte si čas, přemýšlejte a pozorujte svého drahého, abyste zvolila vhodný dárek pro muže k Vánocům.

Obecně lze říci, že nejlepší dárky jsou ty, které pro Vás mají citovou vazbu = když se podíváte na darovanou věc a připomene Vám milovanou osobu, nebo se Vám vybaví vzpomínky na okamžik, kdy jste dárek obdržel/a.

V dnešní době je velký trend darovat knihu, nebo výběr piv či různou kosmetiku. Buďte kreativní a vsaďte na originalitu.

  

 

Jak tedy vybrat vánoční dárky pro muže, ať se již jedná o dárek pro tátu či dárek pro manžela, nebo dárek pro syna či dárek pro dědu?

 

Koho vánočním dárkem obdarujete?

Nejprve je potřeba si určit, jaký vztah mezi sebou máme. Jiný dárek k Vánocům darujeme chlapům ve své rodině, a jiné dárky pro kolegy z práce.

Klasickými dárky pro tatínka nebo manžela jsou ponožky nebo o krůček lepší voňavka, jistě potěší, ale chceme přece být kreativnější.. Nejlepší vánoční dárek bude použitelný k jeho koníčkům.

Vhodný dárek pro dědečka mohou být kvalitní kožené rukavice nebo pobytový zájezd do lázní, ať nám omládne ;)

Je samozřejmé, že dárek pro kolegu, který si vychutná doušek kvalitního alkoholu je vhodné vybrat správnou láhev - jistě jste si všimli na vánočním večírku jeho oblíbenou značku.

Vůbec nejtěžší je vybrat dárky pro syna. Pro malého uličníka jsou vždy vhodné hračky rozvíjející schopnosti. Pro staršího jízdní kolo. A pro náctileté? Raději se jich zeptejte :D

 

Nabízíme Vám naprosto originální vánoční dárek.

 

Je korálkový náramek vhodný dárek pro muže k Vánocům?

Říkáte si, že náramek z korálků není vhodným dárek pro muže? Muži se už od dávných dob zdobili náramky, náramek pro ně byla chlouba. Dávali tím najevo, jak jsou manuálně zruční. Náramky z různých materiálů také symbolizovaly jejich příslušnost a postavení v kmeni. V pozdějších dobách se náramky vyráběly z čím dál dražších komponent a sloužili tak jako symbol bohatství.

 

V dnešní době je stylový šperk skvělým trendy doplňkem pro každého moderního muže.

 

Rada na závěr : vždy vybírejte srdcem

Při nákupu vánočního dárku vybírejte jen z kvalitních materiálů, ze kterého je pánský náramek vyroben, čím je doplněn, nebo ozvláštněn. Nedoporučujeme vybírat pouze podle ceny, ne vždy to nejdražší musí být to nejkvalitnější a levné se často prodraží.

U nás jsme skloubili obojí. Používáme vysoce jakostní materiály, vše je ruční výroba, jsme tak schopni kontrolovat kvalitu na nejvyšší úrovni. Zaručujeme jedinečnost, sami si totiž navrhujeme a vytváříme náramky a růžence do auta.